Concediu placut in Pisa

In momentul in care va petreceti concediul sau vacanta in Italia, nu aveti cum sa nu fiti tentati sa mergeti sa vedeti, pe langa alte obiective turistice, si cea mai cunoscuta si populara contructie, reprezentata de turnul din Pisa.

Aceasta minunatie inclinata intrece cu mult celelalte turnuri de pe teritoriul Italiei, datorita faptului ca turnul din Pisa pare ca sfideaza legile fizicii. Cu toate ca acest turn nu a fost special proiectat sa fie inclinat, solul mlastinos al orasului Pisa, a dus la o astfel de pozitionare, sustin ultimele cercetari.

Indiferent daca este adevarat sau nu, inclinatia turnului din Pisa l-a facut pe acesta un obiectiv turistic pe care oricine si-ar dori sa il viziteze, multe persoane numind complexul arhitectonic din care face parte acesta, drept Pamantul Miracolelor.

Potentialul turistic al zonei respective a crescut foarte mult, dovada stand faptul ca acesta este vizitat anual de foarte multe persoane de diferite nationalitati, fapt dovedit si de fotografiile acestora in dreptul turnului. Oricine ajunge sa vizitez acest complex artitectonic, nu isi doreste nimic mai mult decat o escaladare a celor 297 de trepte ale turnului, iar in momentul in care ajunge in varf, sa admire privelistea si sa strige la cei dragi pentru un instant minunat.

In concluzie, in cazul in care doriti sa petreceti clipe de neuitat alaturi de persoana iubita, Italia este o posibilitate la indemana tuturor, iar in caz de plictiseala, turnul din Pisa, alaturi de alte obiective turistice, va vor ajuta sa realizati un album de vacanta de exceptie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *