Motivul pentru care folosim Google Adwords

Google AdWords reprezinta un program de publicitate online, realizat de cei de la Google, cu ajutorul caruia aveti posibilitatea sa atrageti clientii si bineinteles sa obtineti un profit considerabil din afacerea dumneavoastra. Folosind Google AdWords, veti putea sa alegeti locul in care va trebui sa apara anuntul, iar in momentul in care nu mai doriti ca acesta sa fie difuzat, aveti posibilitatea sa intrerupeti imediat aparitia acestuia.

Prin intermediul Google AdWords, puteti sa atrageti o serie de clienti, sau posibili clienti, care fac diverse cautari in baza unor anumite keywords ( cuvinte cheie ) sau expresii de acest gen, ori acceseaza diverse site-uri din domeniul din care face parte si afacerea dumneavoastra. De asemenea, cu ajutorul acestei aplicatii, exista posibilitatea ca un anunt sa apara si pe unele site-uri partenere, iar daca ati licitat CPC (costul per click) atunci veti fi taxat doar in momentul in care userii dau click pe anuntul dumneavoastra.

Google AdWords reprezinta un excelent mijloc de publicitate, in acest moment, cu ajutorul caruia aveti posibilitatea sa atrageti foarte multi vizitatori pe site-ul prin care va promovati afacerea, astfel incat acestia sa poata accesa o serie de produse si servicii oferite de dumneavoastra.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *