O nebunie, saritura cu parasuta

Daca sunteti un mare impatimit al acestui sport extrem si bugetul un va permite sa va inscrieti la un curs pentru obtinerea brevetului de parasutist, trebuie sa stiti ca puteti face salturi in tandem, la preturi mult mai mici si fara sa cheltuiti nimic pe ehipamentul de protectie.

Saritura cu parasuta in tandem este cel mai bun mijloc prin care visele pot deveni realitate, concomitent cu o doza considerabila de adrenalina. In mai putin de o ora, oricine doreste are posibilitatea sa efectueze un salt in tandem, prin intermediul unei firme specializate in astfel de actiuni. Saltul in tandem se realizeaza cu ajutorul unui instructor, cu hamul prins de burta acestuia si nu costa mai mult de cateva sute de lei. In timpul unui astfel de salt, in functie de pozitia adoptata viteza in cadere a celui dornic de adrenalina poate ajunge si pana la 300 de km pe ora.

Saritura cu parasuta in tandem reprezinta cea mai simpla modalitate prin care aveti posibilitatea sa zburati, sa observati lumea de la inaltime si sa faceti cele mai inedite fotografii.

Un astfel de salt este una dintre cele mai bune solutii pe care le aveti la indemana in momentul in care doriti sa combinati cateva secunde de cadere libera cu un zbor cu parasuta. In cazul sariturilor cu parasurta in tandem nu exista limita de varsta, deoarece totul este facut de instructor iar parasuta este una speciala, cu doua locuri.

Pregatirea unui salt dureaza in jur de un sfert de ora iar sariturile se efectueaza de la aproximativ 3000 de metri, de unde dupa 30 de secunde de cadere libera, parasuta va fi deschisa de catre instructor, moment in care va incepe zborul dumnevoastra.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *