Iti petreci timpul in cluburi?

Nu pot spune ca imi place extrem de mult sa imi petrec sfarsitul saptamanii in cluburile de noapte din Bucuresti, insa am auzit de curand de la prieteni expresii precum ca fara cluburi noi noaptea nu existam, iar noptile de joi sau sambata au fost inventate cu siguranta numai pentru acest lucru.

In ultima perioada am observat ca anumite cluburi precum Boa, Fratelli, au inceput sa creasca in consumatori fata de cluburile renumite precum Bamboo, Le Gaga sau Chaboo. Aceste cluburi de lux au inceput sa piarda teren din favoarea cluburilor precum Boa, datorita preturilor extrem de ridicate ( o sampanie ajungand si pana la 10.000 de euro),clientela fiind una destul de selectiva in ceea ce priveste accesul in locatii.

Cluburile gen Bellagio incearca si ele tot posibilul pentru a intra in gratie persoanelor care isi petrec majoritatea timpului in zone precum Dorobanti, Decebal, Floreasca. Un lucru este cert, la fiecare sfarsit de saptamana, oamenii misuna, asigurand prezenta in aceste cluburi. Consider ca toata lumea prezenta in cluburi ar fi pe deplin multumita daca diferenta s-ar putea observa, si anume la valoarea totala a notei de plata.

Mai nou cei de la Bamboo au inceput sa renunte la anumite criterii si sa ofere preturi accesibile studentilor, astfel incat cluburile gen Princess din regie au ramas efectiv fara consumatori, fiind intr-o criza continuua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *