Urcarea si decaderea primarului din sectorul 4

Cristian Popescu Piedone, in urma cu zece ani a fost un simplu ospatar, lucrand in mai multe localuri, iar acum a ajuns unul dintre cei mai puternici politicieni din Capitala, si care are la dispozitie fonduri uriase.
A devenit cunoscut dupa ce, in calitate de director al Directiei Inspectie Generala din cadrul Primariei Sectorului 6, verifica fiecare taraba din piata si arunca cu dero peste marfurile stricate.
Desi nu avea nici macar studii liceale, Piedone a reusit sa promoveze pana la nivel de sef de sala. Revolutia l-a gasit sef de restaurant.
Devenind un prosper om de afaceri, fostul primar al sectorului 4 s-a hotarat sa acorde atentie si educatiei. Asa ca, pe cand avea 28 de ani, s-a inscris la liceu. Nu la orice liceu, ci a preferat sa aleaga liceul „Dimitrie Gusti“ din Bucuresti. Acesta este recunoscut pentru usurinta cu care elevii reusesc sa treacaclasa cu brio, chiar daca nu frecventezi cursurile zilnic. Piedone dupa finalizarea celor 12 clase a devenit posesor al unei diplome de studii medii. Nu s-a dat batut si s-a hotarat sa mearga la facultate, aleasa dupa criteriul liceului: Facultatea de Stiinte Economice, din cadrul Universitatii Petroşani.
In prezent acesta nu mai este primarul sectorului 4 datorita neglijentelor in semnarea de acte, dupa tragedia din clubul Colectiv.

Comments
  1. 2 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *