Unde iesim in weekend?

In ultimii ani am tot avut probleme cu gasirea unor localuri care sa imi fie pe plac indiferent de culoarea gastii mele, colegi de birou, prieteni de-o viata, familie.Insa vine si acel moment in care am chef de o distractie pana dimineata si vreau ca acel local sa aiba preturi rezonabile spre mici. Si cum locuim intr-un oras generos precum Bucurestiul, care ne ofera de toate pentru toti, am aflat unde sunt cele mai tari pub-uri cand vine vorba despre party-uri. Primul este Elephant Pub. De cand l-am descoperit intamplator, va spun cu sinceritate ca aproape in fiecare weekend trec macar o ora pentru a bea cel mai delicios frappe.
Aici exista muzica live, petreceri cu intrare libera si, ca sa fiu si mai convingator si sa fie mai tentant pentru voi in weekendurile pare, exista o reducere de 50% pentru produsele alcoolice . Astfel, long drink-urile incep de la 5 lei, iar shot-urile de la 3 lei. Cu ceea ce v-am spus sunt sigura ca a-ti dansa pana dimineata, nu?
Daca totusi doriti sa evitati zona Unirii, mai exact centrul vechi, tocmai ce am iesit acum cateva zile prin Zona Diham sunt niste baruri destul de frumoase si accesibile. Chiar mi-ar face placere sa mai revin la ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *