Alegerea facultatii Politehnica Bucuresti

Astazi, o sa incerc sa va dau cateva sfaturi privind alegerea unei facultati precum Politehnica, mai exact Ingineria Sistemelor Biotehnice. In ultimii ani se pune un accent deosebit pe producerea de alimente in cantitati mari pentru intreaga populatie, precum si pe securitatea si siguranta alimentara cu alinierea industriei alimentare din Romania la cerintele Uniunii Europene.
De aceea, facultatea de Ingineria Sistemelor Biotehnice din Universitatea Politehnica din Bucuresti aliniaza domeniile de pregatire a absolventilor cu aceste cerinte de foarte mare actualitate. Prin programele de studii care le are facultatea in trei domenii principale ale tarii noastre: – ingineria mediului, ingineria produselor alimentare si inginerie mecanica. Facultatea ISB pregateste foarte bine specialistii de maine din aceste domenii.
Atat prin programele de licenta cat si prin programele de masterat pe care le are facultatea,( in fiecare an al facultatii se va realiza si stagii de practica) va asiguram ca profesorii nostri si toate persoanele implicate in procesul de invatamant profesorii isi dau tot interesul pentru buna pregatire a celor care veti dori sa fiti studentii facultatii si specialisti in domenile mentionate mai sus.
Aceasta facultate  a devenit o facultate de prestigiu, atat in Universitatea Politehnica din Bucuresti cat si in intreaga tara, datorita seriozitatii, responsabilitatii si flexibilitatii sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *