Cluburi deschise in Vama Veche si in Mamaia

In acest an , Pastele si 1 Mai au fost in aceiasi zi. Multi dintre noi din acest motiv, am ales sa sarbatorim Invierea Domnului la malul marii. In nordul si in sudul litoralului, atmosfera estivala incepe sa se faca simtita. Ce cluburi sau deschis in Mamaia si in Vama Veche?
Petrecerile pe Litoral sunt in toi de ceva vreme cu toate ca vremea nu prea a tinut cu noi. Daca totusi mergem la mare trebuie sa profitam din plin si, dupa traditionalele plimbari pe plaja din timpul zilei sau bai in apa rece a marii, seara trebuie sa ne distrm pe cinste in cluburi si pe terasele deschise. Ca intotdeauna, petrecerile si petrecaretii se impart in doua pe Litoralul de la noi. Cei care isi doresc o atmosfera care sa semene cu aceea din cluburile de fite din lume, aleg Mamaia. Cei cu un buget mai mic se indreapta, si de aceasta data, spre Vama Veche.
Am incercat sa fac o selectie a celor mai faimoase cluburi preferate de fiecare dintre “parti”.
Fratelli din Mamaia Nord a pregatit o serie de evenimente speciale pentru turisti. Dupa ce seara de Inviere a fost dedicata DJ-ilor invitati, acum pe scena din Fratelli va rasuna de ritmuri balcanice. Artistii invitati, Damian & Brothers.
Tot in nordul statiunii, un alt club isi asteapta clientii sa petreaca pe ritmuri vibrante este faimoul club Le GaGa unde startul a fost dat de Carla’s Dreams si Delia.
In Vama, distractia a inceput si aici.
In Expirat se petrece deja de trei zile, terasa fiind deschisa non stop. De pe 10 Aprilie la Stuful din Vama Veche s-a dat startul petrecerii care se va incheia in toamna, in septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *