Film de weekend

In urma cu cateva zile am vazut un film foarte bun pe care vreau sa vi-l recomand si voua. Filmul se numeste Hidden Agenda (agenda ascunsa),avand in rol principal pe unul dintre actorii mei favoriti Dolph Lundgren.
Actiunea filmului se desfasoara in felul urmator: Jason Price (Dolph Lundgren), este un detectiv particular, care ajuta clientii sa dispara oferindu-le o noua identitate. Este atat de priceput in ceea ce face, incat chiar si agentiile guvernamentale apeleaza la el mai degraba decat la FBI, cand vor ca cineva sa dispara permanent. In cei 10 ani ai sai in domeniu, n-a pierdut niciodata un client.
Totul se schimba cand prietenul sau cel mai bun, Sonny Mathis (Ted Whitall), ii cere un favor, afland ca cineva a incheiat un contract pe viata lui, cu legendarul ucigas cunoscut numai sub numele de The Bake. Identitatea acestuia nu este cunoascuta, dar un lucru este farte bine stiut, si anume ca acesta nu rateaza aproape niciodata. Price ii insceneaza moartea prietenului sau, sporind acuzatia de omorare a acestuia si facand chiar si inchisoare pentru asta.
The Baker este infiltrat in reteaua sa de martori ascunsi, adica multe foste tinte ale ucigasului si ca multe vieti sunt acum in pericol.
Cauta acest film, vizioneaza-l si nu vei regreta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *