Johnny Depp vine in Romania

Stand in masina la semafor cate 3 minute, ca asa este dimineata in Bucuresti, seara cand ma intorc de munca nici nu mai vreau sa ma gandesc, am auzit la radio ca Johnny Depp o sa vina in Romania, mai exact in Bucuresti in vara acestui an.
Mai mult acesta o sa vina insotit de inca doua mari celibritati si anume: Alice Cooper si Katy Perry.
Acesta va fi prezent mai exact pe data de 6 iunie la targul Romexpo intr-un concert-, fiind alaturi de Hollywood Vampires. Din aceasta trupa muzica face parte Alice Cooper si Katy Perry. Jhonny Depp va avea rolul de chitarist. Aceasta formatie a luat nastere in anul 1980 de catre Alice Cooper. Pe parcursul anilor au mai facut parte, personalitati celebre precum Ringo Starr. Johnny Depp a ales aceasta data pentru a ajunge in tara, deoarece anul acesta a reusit sa isi faca debutul la unul dintre cele mai importante evenimente ale muzicii: gala premiilor Grammy, din ianuarie.
– Preturile biletelor variaza in functie de categorie :
– Diamond 539 ron
– Golden 349 ron
Normal 150 ron
Toate acestea sunt disponibile in numar limitat.
Sunt nerabdator sa ajung si eu la spectacol, deja am sunat sa imi cumpar bilete. Consider ca va fi o exeprienta unica, deoarece dincolo de talentul sau actoricesc incontestabil, Johnny Depp s-a remarcat si printr-o pasiunea aspura chitarei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *