Cum poti sa devii un barbat greu de cucerit

Ti se intampla ca de fiecare data cand intalnesti o femeie noua sa ai impresia ca relatia voastra este precum o furtuna?
Nu mai este un secret faptul ca femeilor le plac din ce in ce mai mult provocarile, asa ca poti sa inveti sa te joci de-a barbatul greu de cucerit. In plus, multe femei nu accepta o provocare decat in momentul in care considera ca meriti atentia lor, asa ca este cazul sa lucrezi putin si la capitolul incredere de sine.
Primul sfat pe pentru a reusi acest lucru este sa fi cat mai distant, sa nu o privesti insistent, sa fi mai arogant.
Am tot auzit in ultima perioada ca foarte multi barbati s-au plans din cauza faptului ca sunt prea vulnerabili atunci cand vine vorba despre femei, asa ca dezamagirile lor au fost pe masura.Nu incerca sa te deschizi prea repede in fata unui femei, afla ca acest obicei nu te va ajuta absolut deloc sa ai o relatie frumoasa. In loc sa faci presiuni asupra ei si sa o cauti constant, las-o pe ea sa vina catre tine. Lasa-o sa-si dea interesul si sa-ti castige atentia pe care tu o meriti, pentru ca ai nevoie de o femeie care este dispusa sa faca unele sacrificii pentru tine si innvers. Fii mai distant la primele intalniri si evita sa-i oferi prea multe detalii din viata ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *