Ce nu vor sefii nostri sa facem la job.

In functie de jobul pe care il avem situatile o sa difere de la o companie la alta. Angajati se ppot casifica in doua categorii: prima categorie se refera la angajatii care nu sunt foarte pasionati si incantati de ceea ce fac sau angajati care se dedica total proiectelor la care lucreaza si sunt extrem de productivi. Cu totii stim ca majoritatea angajatorilor sunt atenti la multe lucruri legate de de noi, de activitatea noastra, de prestanta noastra.
Chiar daca nu acorzi importanta anumitor lucruri, pe viitor iti recomand sa eviti sa ai aceste obiceiuri proaste si mai ales la birou, altfel te poti lovii de situatii urate sau sa intri in colimatorul anagajatorilor.
Incearca sa eviti sa te plangi prea des pentru ca angajatorii considera ca o persoana care se plange din ce in ce mai des nu are cum sa rezolve anumite probleme care apar pe parcurs. eventuala concediere. Persoanele productive nu se plang de problemele pe care le au, ci cauta mereu o rezolvare. Incearca sa nu inventezi foarte mute scuze, deoarece acesta metoda nu te va duce prea departe pe scara ierarhica, si risti sa avansezi prea greu sau chiar deloc. Sefilor nu le plac persoanele care mereu au o explicatie, pentru orice greseala pe care au facut-o, sau care mereu se scuza.Daca vrei sa fi cineva in viata si iti pasa de cariera ta, este important sa gasesti o rezolvare la orice problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *