Fan Simona Halep

Nu sunt un impatimit al sporturilor, dar trebuie sa va recunosc ca din cand in cand ma uit la partidele de tenis in care joaca Simona Halep. Acest an nu a fost unul wow pentru Simona Halep,daar asta nu inseamna ca mie mi-a scazut admiratia pe care o am pentru ea. Titlul de Femeia Zilei pe care tocmai l-a primit nu se castiga de pe o zi pe alta si nici nu il poate pierde atat de usor.
Acest titlu e un cufar al tuturor realizarilor si al tuturor emotiilor pe care ea ni le-a transmis in acesti ani.
Sunt convins ca Simona este o sportiva demna de urmat, si peste cativa ani datorita ei mai multi copii se vor apuca acum de tenis si, probabil peste cativa ani, ei vor fi noii campioni.
Noi romanii nu este imposibil sa nu o iubim pe Simona pentru ca ne-a facut de atatea ori sa sarim in sus de fericire alaturi de ea, la la fiecare turneu la care a ajuns, la fiecare meci castigat, la fiecare punct marcat. Simona Halep ne-a ajutat sa mai auzim si noi numele tarii noastre rostit cu atata respect de comentatorii internationali.

Chiar daca uneori mai rateaza sau pierde cate un meci mie imi place ca Simona nu se da batuta usor, si mereu lupta pana la capat. Sunt convins ca ea stie ca tenisul este un sport care are dozele sale de imprevizibil, si risc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *