Luna de miere in Milano

  Acum, aproximativ o saptamana m-am casatorit cu persoana pe care o iubesc cel mai mult pe aceasta lume, si care mi-a daruit cel mai frumos lucru de pe acest pamant, si anume baietelul nostru. Cum m-am hotarat sa merg in Milano? Ca sa fiu sincer eu optam pentru Monaco sau Turcia, insa ca si zile libere ramase nu aveam foarte multe, mai exact 3 zile.
Si in cele din urma am intrat pe diferite site-uri care prezentau oferte de city-break, si am ales impreuna cu ea sa mergem la Milano.
Am gasit cazare la un hotel de 4 stele in Malpensa,la aproximativ 40 de km de centrul orasului Milano.
Odata ajunsi si cazati am pornit spre Piazza del Duomo, unde am gasit, evident, Domul din Milano, una dintre cele mai spectaculoase catedrale gotice din Europa.Am prins o zi insorita si ne-am decis sa urcam pe acoperisul Domului,unde am putut avea o perspectiva diferita asupra panoramei orașului.
Apoi ne-am hotarat sa ne plimbam pe Via dei Mercanti, este o latura a pietei care este opusa Domului, o strada medievală marginita de case care mai de care impunătoare.Cum priveam in partea stanga aveam Palazzo della Ragione, una dintre cele mai vechi constructii din Milano. Ce sa va mai spun, in concluzie Milano este un oras romantic, de vis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *