De ce nu am mers la vot?

Eu o sa fiu sincer cu voi si o sa va spun ca nu am mers la vot in acest weekend. Am auzit diverse pareri, precum ca mi se v-a fura votul, sau sa nu ma plang de rezultatul final al acestei campanii. Cu totii stim ca procentul a fost extrem de mic datorita celor care nu au votat, iar cei care au iesit la vot au starnit reactii agresive pe retelele de socializare, si in mass media. Multi dintre cunoscutii s-a gabit sa-si dea cu parerea, sa ma ironizeze sau sa ma puna la zid ca nu am votat.
Marturisesc ca mi s-a parut socant de mic procentul celor care si-au exprimat parerea in Bucuresti. Eu in genereal sunt destul de sictirit de clasa politica actuala, dar mai stiu ca ori de cate ori e nevoie de o mobilizare, acest lucru se intampla intr-un mod impresionant, cum a fost si cazul Colectiv.
In ultima perioada am fost foarte mult timp plecat din tara, mai exact in Anglia si nu prea am avut timp sa urmaresc stirile, dar eram cumva la curent cu ce se intampla, ce-i drept nu cu aceeasi curiozitate pe care o aveam cu multi ani inainte.
In ultima vreme insa, interesul meu a scazut. Cumva mi-e rusine sa admit acest lucru, dar asta este realitatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *