Dezavantajele de a sta cu partenera

Daca esti implicat intr-o relatie de o anumita perioada de timp, probabil ca ai inceput sa te gandesti mai des ca este cazul sa locuiesti impreuna in viitorul apropiat cu partenera ta. In orice caz, desi pare un vis devenit realitate, exista posibilitatea ca, pe parcursul relatiei, sa va confruntati cu anumite probleme, cum ar fi cele financiare, monotonia care poate sa intervina intre voi, plictiseala, certurile, etc.
Stim cu totii ca fiecare relatie este frumoasa in felul ei la inceput, dar, pe masura ce aceasta evolueaza, exista posibilitatea sa apara si problemele. Daca locuiti deja impreuna, consider ca , mai devreme sau mai tarziu, tot o sa intamplinati probleme si nu o sa fii cel mai fericit si implinit! Nu cred ca nu exista cuplu care trece prin aceste perioade, insa important este modul in care abordati fiecare problema in parte
Din punctul meu de vedere una dintre cele mai mari probleme pe care am intampinat-o si eu in relatia mea este monotonia. Fiecare dintre voi are un stil de viata diferit atunci cand sunteti in etapa primelor intalniri, dar, daca ati decis sa va mutati impreuna, sunteti nevoiti sa va schimbati modul de viata, si sa va modelati un pic si dupa partenera. Cu siguranta o sa apara unele probleme si atunci cand vine vorba despre treburile casnice sau despre cine trebuie sa duca gunoiul. Foarte multe dintre cupluri dispar in rutina si din aceasta cauza apare monotonia in relatie si totul incepe sa isi piarda din stralucire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *