Ziua mea de nastere

Vineri a fost ziua mea de nastere, si in aceasta saptamana m-am tot gandit unde sa imi petrec ziua de nastere. Dupa ce m-am consultat si cu sotia mea, am decis ca pana la urma sa iesim la o terasa de pe Calea Calarasilor, care se numeste In Culise. Acest pub este impartit pe 3 categorii: interior, sus la etaj in aer liber, sau la parter care este tot in aer liber, practic intr-o curte. Am avut 21 de invitati, toti fiindu-mi prieteni foarte apropiati. Am ajuns la locatie la ora 20:00 deoarece am avut parte timp de 2 ore de stand up comedy. A fost fain tare, si pentru prima data am vazut un stand up prezentat de o fata. Am fost intampinati daca as putea spune de o mica armata de actori, teatrologi, spectatori si oameni care iubesc stand up-ul.
Show-ul de stand up au fost prezentate de o tipa si un baiat, si va spun cu sinceritate ca au fost pline de previzibil si convetional, unde am ras impreuna cu prieteni mei cu pofta, in care am crezut, si care au reusit sa ne distreze.
Apoi la ora 10 a inceput mult asteptatul meci Romania Franta unde am fost doar la patru minute de a ne aduce foarte, foarte aproape calificarea in faza urmatoare a competitiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *