Inteligenta emotionala

Am citit o carte scrisa de Dr. Travis Bradberry, autor al bestseller-ului „Inteligenţa emoţională” şi preşedintele uneia dintre cele mai importante societăţi axate pe cercetarea şi testarea inteligenţei emoţionale ale omului, dezvăluiri despre cele mai importante semne care ne pot arăta dacă avem o inteligenţă peste medie.
Daca esti o persoana anxioasă iti recomand cu incredere aceasta carte, dearece in aceasta Psihiatrul Jeremi Coplan a spus ca a studiat pacienţii cu anxietate crescuta. Acestia au observat că au cele mai profunde si cele mai ridicate niveluri de IQ. Aceştia au capacitatea de a rezolva sarcini extrem de grele, în timp rapid, conform cartilor studiate de-a lungul timpului. Aşa că, data viitoare când cineva îţi spune că îţi faci griji, poti sa ii spui că acesta este un semn de inteligenţă, si asta nu inseamna ca tu ai ceva anume, ci doar ca esti foarte inteligent.
Recomand aceste carti psihologice, deoarece chiar ne ajuta in dezvoltarea noastra atat pshica cat si cea sentimentala, profesionala, etc. De cate ori citesc acest gen de carti, va spun sincer ca ma linistesc profund, si ma ajuta sa inteleg foarte multe lucruri, lucruri pe care inainte imi era imposibil sa le descifrez, si ajunsesem oarecum sa ma simt astfel decat restul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *