Istoria Baschetului

Nu există nici o nelamurire de momente legendare clasice din istoria NBA Finala: ridicarea din umeri lui Michael Jordan, joc de cinci pozitii ale lui Magic Johnson, iar Allen Iverson a fost pas cu pas peste Tyronn Lue. Cine ar putea uita de Ray Allen si ultima secundă sau întoarcerea eroică a lui Willis Reed de la un prejudiciu?
Iată o privire la unele dintre cele mai bune jocuri si aici ma refer la finala NBA din toate timpurile. Și, sigur, această listă este foarte subiectivă, dar stim cu siguranță si suntem cu toți de acord că acestea sunt jocuri istorice care nu vor fi niciodată uitate.
Liga a fost fondată în New York pe 6 iunie 1946, ca Asociația de Baschet a Americi (BAD).Liga a adoptat numele Asociației Naționale de Baschet pe 3 august, 1949 după fuziunea cu rivalul său național baschet League (NBL). Mai multe birouri internaționale, precum și individuale de echipa din liga sunt îndreptate în afara birourilor sale principale situate în Turnul olimpic de la 645 Fifth Avenue din New York. NBA divertisment și TV NBA studiouri sunt dirijate de birouri situate în Secaucus, New Jersey .
Asociația de baschet din America a fost fondată în 1946 de către proprietarii majori de hochei pe gheață în nord – estul și Vestul Mijlociu Statele Unite și Canada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *