Vacanta in Miami

Cel mai bun timp pentru a vizita Miami Beach este între martie și mai, când soarele strălucește cu temperaturi medii.Se stie ca în anii ’70 și ’80 erau temperaturi mici în timpul zilei. În afară de vremea superba, o vizită de primăvară vă permite să evitati vremea schimbatoare. Această parte din Florida, se bucură de un climat subtropical, ceea ce înseamnă că este de obicei cald pe tot parcursul anului și un pic ploios. Împachetati o umbrelă în cazul în care vizitați vara sau toamna; cel puțin, vă puteți aștepta la niște dușuri după-amiază. În cel mai rău caz, ai putea experimenta ploi torentiale, deoarece sezonul uraganelor se desfasoara in perioada iunie până în noiembrie. Dacă încercați să vă păstrați contul bancar în cec, tarifele de cazare si preturile biletelor de avion tind să scadă vara deoarece crește temperaturia dar și precipitațile.
Forma arhitecturală South Beach este sărbătorită în perioada 16-18 ianuarie , cu Art Deco Weekend cu piețele de stradă și parade de mașini clasice de pe Ocean Drive.
Miami Beach ocupă o insulă îngustă între ocean și Golful Biscayne, dincolo de care se ridica miezul din Miami. În timp ce plaja Atlanticului desfasoara extremitatea de sud, cele mai multe locuri de interes se află intre cele două mile (între 5 și 17 )unde strada este cunoscuta sub numele de South Beach sau SoBe, și înglobeaza Art Deco National Historic District.
Dacă aveți de gând să folosiți transportul în comun în mod regulat, ca si valoare Easy Card este o idee bună. Cumpăra unul la o stație de Metrorail pentru o taxă inițială de 2 $.

Comments
  1. 2 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *