Ceea ce începe ca un progres devine standard pentru fiecare masina pe drum.

Mercedes-Benz are o istorie de a face istorie. Inca de la prima masina, Mercedes-Benz a stabilit ritmul pentru ceea ce toate mașinile ar putea deveni intr-o zi. Cu un flux continuu de premiere în condiții de siguranță, performanță și plăcere de a conduce, este o foaie de parcurs tot mai interesanta pentru viitor. Carl Benz a spus cel mai bine: “Dragostea nu moare niciodată inventând.”

images (1)

În 2015, Mercedes Benz a atins cel mai mare volum anual de vânzări în istoria sa cu 343,088 de unitati vandute pentru marca Mercedes-Benz, ceea ce reprezintă o creștere de 3,8% față de anul 2014 in vânzări. Sprinter Dube a obținut un total de vânzări anuale de 29889 câștigând 16,1%. Adăugarea de 7,484 unități de la smart, Mercedes Benz a lovit un record “all time”, vehiculele, în creștere cu 3,8% față de anul precedent.

16c47_03

Cu toate că Mercedes Benz a fost fondat în anul 1965, importul de vehicule Mercedes-Benz a început de fapt în 1952 sub numele de Max Hoffman. Dl. Hoffman a fost o forță motrice din spatele mașinii, care a cimentat identitatea Mercedes-Benz din America: 300SL Gullwing.
Până la 1957, Mercedes-Benz a fost în măsură să își extindă aria de acoperire în Statele Unite ale Americii și a intrat într-un acord de distribuție cu Studebaker-Packard Corporation. Opt ani mai târziu, compania a lovit pe cont propriu, formând Mercedes-Benz Statele Unite ale Americii.
De-a lungul următorilor ani, Mercedes Benz a crescut într-o organizație la nivel național, care angajează în prezent peste 1.600 de persoane. Compania deține, de asemenea, 368 de dealeri asociati, care angajează peste 22.000 de oameni.

The Mercedes logo is shown as the 2017 Mercedes-Benz SL550 is introduced at the LA Auto Show in Los Angeles, California, United States November 18, 2015. REUTERS/Lucy Nicholson

Ca lider pe termen lung în condiții de siguranță și inovație vehiculul, Mercedes-Benz introduce Mercedes-Benz Driving Academy, fiind prima școală de conducere internaționala, cu accent pe programele de educare a conducătorilor adolescenti. Mercedes-Benz Driving Academy din Los Angeles, CA ofera un curriculum de genul DMV-certificat, si are roulul de a ajuta conducătorii auto să ia decizii mai bune în spatele roții, și să joace un rol pozitiv în crearea de drivere mai sigure.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *