Informatii utile despre pescuit

Pescuitul este arta și știința de capturare a animalelor care trăiesc în apă. Urmărirea poate fi pentru distracție sau pentru relaxare,hrana. Pescuitul sportiv de agrement este adesea practicat ca o artă, cu foarte puțină așteptare de fapt pentru prinderea și păstrarea unui pește pentru uz personal. În pescuitul comercial, există o așteptare de capturare și păstrarea peștilor și o așteptare de comercializare a acestor animale pentru profit. Acest articol se va concentra pe pescuitul comercial. Scopul principal al unui nod de pescuit este atât de evident că mulți pescari cu greu reuses, cum ar fi rotirea cheii de contact într-o mașină.
Vânătoarea și colectarea de animale care trăiesc în apă, este o forma antica de colectare a produselor alimentare. Astăzi, animalele acvatice capturate de la populațiile sălbatice sunt unul dintre, dacă nu în ultimul rând, categoria de produse alimentare majore.

pescuit-in-delta-dunari

Trăim pe o planetă umedă. Apa cuprinde mai mult de 70 la suta din Pământ , iar acel habitat găzduiește mult mai multe vertebrate decât porțiunea uscată a planetei. Având în vedere dimensiunea și domeniul de aplicare a habitatelor acvatice și diversitatea speciilor prezente, nu este surprinzător faptul că a durat până în 1989 , pentru a atinge un randament maxim durabil din oceanele lumii. Randamentul maxim durabil este tonajul de animale acvatice care pot fi recoltate anual , menținând în același timp populații sănătoase. Cele mai mari industrii recoltare comerciale sunt pentru speciile utilizate pentru fabricarea de făină de pește (hamsie, hering, și menhaden), precum și cele utilizate pentru produsele alimentare (Pollack, macrou, și capelin).

descărcare

Componenta de bază a unui bun nod de pescuit este una care păstrează pe deplin rezistența la rupere a liniei ca și în cazul în care nu a avut niciodată un nod în ea. Anumite noduri nu fac acest lucru, deoarece acestea nu sunt legate în mod corespunzător timp după timp, iar altele nu o fac pentru că sunt inferioare sau nu sunt aplicabile pentru tipul liniei. În mod ideal, un nod care nu reține rezistență la rupere completă atunci când sunt legate în mod corespunzător este de asemenea ușor pentru a forma nodul mult dorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *