Ce putem face 3 zile in Barcelona regretand ca nu stam mai mult

Atunci când călătoriți, mai ales dacă sunteți intr-o vacanta scurtă, si într-adevăr doriți să profitați la maximum de destinație, astfel încât să mergeți acasă cu sentimentul că nu ați pierdut nimic. Sigur, aceasta poate fi o provocare, așa că m-am străduit să micșorez tot ce se poate face în Barcelona intr-un timp relativ scurt. În cazul în care nu se poate ajunge peste tot, va puteti reintoarce oricand pentru ca va asigur ca nu o sa regretati.

76235_EN_Luxembourg_Barcelona_cheap

Barcelona este un oraș mare, dar este marimea perfecta pentru a o descoperi mergand pe jos. Ia-ți timp să vă plimbați în jurul orasului și opriti-va pentru a incerca unele dintre cele mai mari opțiuni gastronomice ale orașului. Dacă sunteti vioi puteti vizita unele dintre cele mai impresionante clădiri și parcuri, veți dori să le vedețipe toate. Parc de la Ciutadella, precum și Parc de Joan Miró , iar castelul Montjuïc. Dar există, de asemenea, o Barcelona pe care nu o veți găsi în ghiduri. Mergi până la Horta, si o sa ajungi să cunoasti farmecul districtului Sant Andreu, si o parte mai puțin cunoscută a Eixample. Dintre numeroasele rute pe care le aveam la dispozitie am optat sa ii intrebam si pe cei din jurul orasului, locuitorii ne-au recomandat 5 rute în oraș și zonele înconjurătoare pentru a descoperi Barcelona.

barcelona-modernism-and-gaudi-walking-tour-in-barcelona-168394
Fără îndoială, una dintre atracțiile de top din Barcelona pentru turiști (precum și pentru cei care locuiesc aici) este arhitectura modernista a orașului, iar lucrările lui Antoni Gaudi , în special. Doar daca reusiti sa mergeti pe jos veți da peste diferite exemple ale lucrării lui Gaudi în tot orașul, fie ele clădiri civile sau religioase. Cele mai faimoase sunt Sagrada Familia, impresionanta, atât în afara și în, Parcul Guell, un spațiu care este dintr-un basm. Dar, nu pierdeți ocazia de a vizita alte clădiri proiectate de Gaudi, care ocupă uneori spațiu mai mic în ghiduri, cum ar fi Palau Güell, Casa Batlló Torre Bellesguard, Casa Vicens și (dacă aveți timp să vă aventurati pe un pic în afara Barcelona) cripta COLONIA Guell , în Santa Coloma de Cervelló. Dar Gaudi nu a fost singurul arhitect Modernist care a lăsat amprenta asupra Barcelonei. De asemenea , merita o vizita la Casa Amatller și Palau de la Música.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *