Lucruri nestiute despre BMW

Bayerische Motoren Werke sau in forma sa scurta BMW sa format pe 7 martie anul 1916 ca BFW , o companie care a făcut în primul rând motoare de avion. În secolul care a urmat, compania a stabilit recorduri pentru altitudine si viteza, a redefinit un întreg segment al pieței, și a dominat pe pistele din intreaga lume; si a construit , de asemenea , propriul Lamborghini și a ridicat un omagiu de 22 etaje pentru motoare autovehiculelor
BMW a construit motorul avionului Baronul Roșu.

descărcare
În timpul primului război mondial, a existat o nevoie imensă pentru motoare de avion.
Sediul BMW este un omagiu uriaș patrimoniului său cu patru cilindri.
In timp ce cele mai performante BMW -uri din ultimele decenii tind să se bazeze pe cei șase cilindri, astfel încât o mare parte din moștenirea BMW se învârte în jurul motoarelor cu patru cilindri.
Aceste motoare de avioane timpurii au rescris cartea de înregistrare.
Toata lumea crede ca logo-ul iconic reprezintă o elice ,iar toată lumea se inseala privind logo-ul acestei masini.
Contrar credintei populare, logo-ul a existat înainte de a fi înfrumusețat vreodată o elice.Numiți-o bucata sângeroasă geniala de introducere pe piață.Eu numesc un design cu anumite trucuri care stiu sa dea bine la ochi.
În realitate, logo-ul este un tribut atât Rapp Motor și Bavaria.

images
Acel albastru și alb?Acestea sunt culorile naționale ale statului german Bavaria,nu elicea alba pe un cer albastru sau orice altceva care le -ați auzit.Nu spun că nu arată incredibil când aplicat pe o elice, dar, din nou, asta e fantezie de marketing pur.Rapp Motor * a fost una dintre companiile cheie pe care Bayerische Flugzeugwerke a fondat si cand BFW a devenit BMW în 1917, rondela a fost o combinatie naturala de logo -ul lui Rapp și culorile bavareze.
Primul fondatorul Rapp Motor, Karl Friedrich Rapp, a părăsit compania atunci când a devenit BMW, dar a rămas în Germania până în 1934, când a realizat dintr-o dată că trăiește restul zilelor sale în Elveția.
Sunt mult mai multe lucruri despre care sunt sigur ca nu stiti, sincer nici eu nu stiam toate aceste detalii, pana cand m-am imprietenit cu un fan al acestei marci de masini, pur si simplu am ramas uimit cat de informat este.
Revin ulterior cu multe alte lucruri interesante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *