Orlando Bloom se casatoreste cu Katy Perry??

Olando Bloom și Katy Perry au poate cea mai dezbatuta si faimoasa relatie. Relația lor a fost zilnic pe buzele diferitilor jurnalisti, dar si in reviste de specialitate în ultimele luni, iar acum se pare ca lucrurile devin serioase între cei doi. Surse apropiate ale actorului au sugerat că el este gata să facă următorul pas în relația lor propunând lui Katy sa devina parinti.


Katy Perry sa născut în Katheryn Elizabeth Hudson în Santa Barbara, California,fiind copilul mijlociu al părinților pastori, Mary Christine (Perry) și Maurice Keith Hudson. Ea are o soră mai mare și un frate mai mic, și stie la perfectie engleză, portugheză, germană, irlandeză. Fratele vitreg al mamei ei a fost regizorul Frank Perry .
Cei doi, care au fost mai întâi prezenti impreuna la Globul de Aur în februarie, iar in acel moment afirmau ca momentan nu sunt pregatiti , dar in ultima perioada par să se îndrepte catre aceasta idee.
Orlando Jonathan Blanchard Bloom sa născut în Canterbury, Kent, Anglia, la data de 13 ianuarie 1977, are varsta de 39 de ani, iar de cand a cunoscut-o pe Katy mereu afirma cum ca lumea i s-a infrumusetat.


Katy pare totusi să fie mai precauta cu privire la căsătorie în urma divortului lui Orlando de comediantul Russell Brand.
Pentru moment Orlando și Katy sunt mulțumiți de modul în care relația lor decurge, aflandu-se in prezent aflati intr-o mini luna de miere in Sardinia.

Intr-un interviu Katy afirma ca îi dă spațiu si libertatea lui Orlando, și ei sunt destul de independenti.
Katy și Orlando sunt intr-o relatie inca din luna decembrie, și au fost observati bucurandu-se de o serie de escapade romantice împreună. Totusi ei au recunoscut ca sunt impreuna pe canalele de socializare tocmai in luna mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *