Voi sunteti captivati de jucarii?

Nu stiu cati dintre voi se mai cred copii, dupa ce trec de varsta de 18 ani. Nu stiu cati dintre voi reusesc sa se mai apropie cu pasi usori de ceea ce faceau cand erau mici, dar eu trebuie sa recunosc ca zilele trecute am reusit sa ma simt din nou ca un copil, poate dupa foarte mult timp in care m-am dedicat doar invataturii, jobului pe care incep sa mi-l conturez ca editor si grijilor din cauza chiriei pe care urmeaza sa o platesc, odata cu inceputul facultatii.

Am fost in vizita la o verisoara a mea mai mare, care are un copil de numai 4 ani. Nu stiam pana acum cum e sa petreci o zi intreaga cu un copil atat de mic, dar, pentru ca puteam sa dau si eu o mana de ajutor, i-am promis Irinei (verisoara mea) ca voi avea eu grija de copil, in timp ce ea se va ocupa de treburile casei. Singura parte de care s-a ocupat tot ea a fost cea in care ii dadea acestuia sa manance. Acolo nu am vrut sa ma implic, parea prea mic.

Dupa aproape 4 ore in care am incercat o multime de jocuri pe care cel mic le are, am inceput sa obosesc fizic si sa am nevoie de o mica pauza de incarcare a bateriilor. Dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, copilul n-a vrut nici in ruptul capului sa ne oprim si a trebui sa continuam joaca. Poate cel mai linistitor moment a fost cel in care incercam sa-l invat sa joace razboi, cu cartile de joc. Nu cunostea inca toate cifrele, dar a inceput sa le invete destul de robotic si sa aiba incredere ca nu-l pacalesc.

Dupa ceva ani in care nu prea mai stiam cu ce se joaca cei mici, am reusit sa vad la Vlad (cel mic), o multime de jucarii gasite online, dupa cum imi povestea si Irina, ei alocand o ora pe zi pe magazinele de cumparaturi online, unde cauta tot felul de jocuri interactive si jucarii cu personaje din desenele animate.

Recunosc ca nu a fost tocmai relaxant, dar distractic a fost cu siguranta si i-am promis verisoarei mele ca vom mai experimenta acest obicei cat de curand, mai mult chiar eu ma voi interesa de ceva jocuri interactive cu care sa vin data viitoare, pentru ca de data asta am venit doar cu ceva de imbracat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *