Cele mai tari locuri pe care le poti vizita in ASIA

Bali, Indonezia


De multe ori lăudat ca fiind unul dintre cel mai bun, cu cele mai bune si mai fermecatoare insule din lume, această provincie din Indonezia a devenit un refugiu pentru turisti in vacantele din Asia. Zonele de munte și de coastă neatinse sunt doar începutul unui mare concediu desigur, iar majoritatea oamenilor ale acestui taram magic sunt extremi de ospitalieri și prietenosi.
Phuket, Tailanda


Această provincie sudică, cea mai mare din Thailanda, este un loc de divertisment destinat turiștilor de secole, din moment ce aceasta a fost una dintre cele mai importante rute comerciale între India și China. Se mai stie ca, este locul de vacanță al premierului Thailandei. Centrul statiunii este Patong Beach, plin de sporturi nautice de zi, iar cluburile fac ca viața de noapte odată ce apune soarele sa fie de necrezut.
Sri Lanka


Numit “Perla Oceanului Indian” din cauza frumuseții sale naturale, această insulă cuprinde pduri tropicale, diverse peisaje și faune sălbatice luxuriante. Plajele din Sri Lanka sunt pe bună dreptate celebre, presărate cu case fermecătoare plajă și plantații de bambus parfumat, și o mulțime de locuri pentru o relaxare liniștită.
Goa, India


In Goa malurile sunt mărginite de oceanul Indian, sunt doar unul dintre motivele pentru care a devenit un loc superb de vizitat pentru turiști . Mulți apreciaza farmecul lumii vechi al acestui satuc și este greu de a nega farmecul plajelor sale liniștite, puteti vedea diverse cascade care o sa va aduca o stare incredibila de relaxare.
Hong Kong, China


Una dintre cele mai populare destinații turistice din Asia, este cunoscut mai ales pentru chilipiruri de cumpărături și foarte multe produse alimentare delicioase.
Kyoto, Japonia


Cultura tradițională din Japonia trăiește în acest oraș, care combină intr-un mod unic stilul vechi cu cel nou.
Boracay, Filipine, Visayas


Această mică insulă din Filipine, este cunoscuta cum ca ar avea cele mai frumoase plaje din lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *