Lucruri nestiute despre Matt Damon si Luciana Barroso

Într-un fel, Matt Damon și soția sa, Luciana Barroso, au reușit să facă imposibilul la Hollywood: si anume sa ramana casatoriti. Pe măsură ce cuplul intră în anul al 11-lea an de căsătorie, vom arunca o privire la femeia care se pare ca la cucerit definitiv pe celebrul actor. Trebuie sa stiti ca povestea ei este interesanta si fascinata.Luciana Barroso s-a intalnit si la vazut pe Damon pentru prima data intr-un bar.

Imagini pentru matt damon si luciana barroso
Oricine crede în dragoste, soarta, sau practic tot ce se întâmplă într-un film precum Nancy Meyers, sau pur si simplu ca în povestea unde Damon a inatlnit-o pe doamna Barroso. Inainte de al întâlni pe Matt Damon,Luciana Barroso s-a nascut in Argentina si a fost anterior căsătorita cu Arbello “Arby” Barroso, cu care are o fiică, Alexia. Potrivit unor stiri la un moment dat am citit ca, acestia au încheiat în mod oficial căsătoria lor în decembrie 2004, sau cu puțin timp înainte ca Luciana Barroso, sa il întâlneasca pe Damon.

Imagini pentru matt damon si luciana barroso

În ciuda divorțului, Arbello a declarat pentru revista Star din decembrie 2014 că nu are nimic altceva decât dragoste pentru fosta lui soție și respect pentru Damon. Acesta a mai afirmat la un moment dat ca Matt si Luciana au o relație minunată. Persoanele din presa au vanat-o timp de multi ani dupa divortul acesteia, si chiar au incercat sa ii ofere bani pentru a creea o poveste astfel incat tabloidele sa aiba castig. Acestea mereu cand este intrebata cum este Matt raspunde cu zambetul pe buze ca este un tată vitreg fantastic.
Se pare ca in ultimul an ea incearca sa îl țina departe de tabloide pe indragitul actor Matt.
Spre deosebire de multe cupluri celebre Barroso și Damon au ales să isi spuna DA în timpul unei ceremonii de top-secrete din interiorul Primăriei din New York.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *