Toate drumurile merg spre BARCELONA

Prima mea vizită la Barcelona, a fost în 2012. M-am îndrăgostit de oraș,de artiștii din stradă, produsele alimentare, stilul de viață, istoria, oamenii, și multitudinea de activități. Trei ani mai târziu, m-am întors din nou. In urmă cu doua luni, m-am întors cu un prieten să-i arat cât de uimitor este orașul .

Imagini pentru BARCELONA
Și de fiecare dată când mă întorc, Barcelona surprinde și mă inspiră din nou. Barcelona este la fel ca Parisul, New York sau Tokio – există întotdeauna ceva de făcut, și ai nevoie de o viață pentru a face aceste lucruri in Barcelona.
Dar, în calitate de turiști nu obținem o viață întreagă pentru a vedea un oraș. Obținem câteva zile, poate o săptămână sau două, dacă avem noroc. Noi vedem cât de mult putem înainte de a trece mai departe. Deci, pentru cei cu timp limitat, ce putem face?
Mai jos este itinerariul meu pentru călătoria dvs.la Barcelona pentru a vă ajuta să obțineți să cunoasteti cele mai bune și cele mai unice atracții ale orașului, parcuri, restaurante și multe altele.
Barri Gotic

Imagini pentru BARRI GOTIC BARCELONA
Acesta este centrul istoric al Barcelonei și datează din perioada pre-romană. Zona este un labirint de străzi mici, care se transforma în jurul valorilor sale.

Muzeul de istorie Barcelona

Imagini pentru Muzeul de istorie Barcelona

– Barcelona are una dintre cele mai bune muzee de istorie din lume.Barcelona are peste 4.000 de metri pătrați de ruine romane aflate sub muzeu prin care te poti plimba. Este spectaculos. E un ghid audio detaliat gratuit și explicații descriptive a ceea ce vedeți.
Muzeul Picasso

Imagini pentru Muzeul Picasso BARCELONA

– În timp ce eu nu sunt un mare fan al majorității lucrărilor lui Picasso , cu peste 3.000 de piese de artă, acest muzeu are multe de aratat și chiar am fost fericit.
Catedrala Gotică –

Imagini pentru Catedrala Gotică BARCELONA

Situata în inima Barri Gotic, aceasta catedrala gotica a fost construita pe partea de sus a unei biserici.Puteți lua un lift până la acoperiș pentru vederi ale zonei istorice din jur.
Prânz: La Boqueria

Imagini pentru la boqueria barcelona

– Aceasta este celebra piață centrală alimentară în Barri și unul dintre cele mai bune locuri pentru a lua masa de prânz în zonă.
Muzeul de Artă Contemporană –

Imagini pentru Muzeul de Artă Contemporană BARCELONA

în zona Raval a orasului este muzeul orașului de arta modernă. Ea are sute de exponate, în special de artiști spanioli. Daca va place arta moderna, merita o oprire.

In ultima ta zi în Barcelona, ​​relaxați-vă și bucurați-vă doar oraș. Utilizați această zi pentru a face tot ce vreti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *