Este sigur sa calatorim in Turcia acum?

Dupa o tentativă de lovitură de stat în Turcia, împotriva lui Erdogan, țara a fost aruncata în criză – iar acest articol are rolul de a va arata cele mai recente actualizări de călătorie in Turcia.
Ca urmare a lovituri de stat militară din Turcia ,unde am văzut cu totii ca cel puțin 290 de persoane își pierd viața, autoritățile au fost în stare de alertă ridicată, si sincer si pe noi ne-a cam pus pe ganduri daca mai are rost sau nu sa renuntam la vacanta pe care am planificat-o cu cateva luni in urma.
Și acum in prezent am citit ca situația tensionată din țară continuă, si ca a fost declarată o perioadă de trei luni de urgență.

Image result for turcia
Pasagerii care se decid sa călătorească în Turcia sunt sfătuiți să verifice starea zborului lor la compania aeriană de unde si-au achizitionat biletele de avion. Daca nu s-au gandit sa aleaga una din listele de vacante Turcia 2017, atunci trebuie sa fie precauti.
Și acum, ca și situația tensionată din țară continuă, a fost declarată o perioadă de trei luni de urgență.
Pasagerii care din cauza să călătorească în Turcia sunt sfătuiți să verifice starea zborului lor cu compania aeriană.
Inițial, British Airways a anulat toate zborurile spre și dinspre țară, clientilor oferindu-le ulterior taxa pe care au achitat-o pe bilete.

Image result for turcia
Dorind sa ma cazez la hotelul D-Hotel Grand Azur din Turcia mi-am luat inima in dinti si m-am hotarat sa il sun pe directorul hotelului. Acesta mi-a spus ca programul de zbor și de vacanță funcționează normal în stațiune si ca totul este calm și clienții se bucură de o vacanță de vis in tara lor.

Image result for turcia aeroport

Acesta totusi ma sfatuit ca daca pana la urma ma hotarasc sa ajung în Turcia, ar trebui să urmez recomandările autorităților locale, să accept sa fiu monitorizat îndeaproape si sa ascult sfaturile de călătorie și nu in ultim rand sa contactez compania aeriană sau de călătorie cu o zi inainte de data zborului pentru mai multe informații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *