Un power bank salveaza seara

Nu mai departe de acum 3 saptamani am fost intr-o vacanta de neuitat la munte cu cortul. Si cand zic de neuitat, credeti-ma ca asa a fost. Nu pentru ca ar fi fost una super misto, ci pentru ca am tras cel mai mare frig din viata mea. Am dardait foarte tare de frig si ma rugam sa vina odata dimineata si asta in conditiile in care aveam o multime de haine, pilote si paturi cu mine.

Dar sa rezum putin. Un prieten ne tot bate la cap sa mergem la Voina la munte cu cortul, ca el a tot fost de ceva ani incoace si ca e super tare. Sa nu ne facem griji ca vine ursul sau ca nu ne vom simti bine, pentru ca el a tot facut-o mereu. Zis si facut. Incarcam toate cele in masina unui prieten si ne pregatim de drum, cu gandul ca o sa facem o distractie pe cinste. Nu pot sa zic ca nu a fost distractiv, dar nu in totalitate. Astfel ca dupa ce am ajuns acolo, pe la 4 dupa amiaza, am pus frumos de un gratar si ne-am pus sa bem cate ceva. Desi numai aveam baterie deloc la telefon, iar cu semnalul stateam extrem de prost, aveam un power bank cu mine si nu era unul oricare, ci era un power bank personalizat pe care il primisem cadou de ziua mea. Ce a facut acesta, a reusit sa-mi alimenteze telefonul suficient de mult timp, astfel incat sa tinem muzica pornita pana pe la ora 3 dimineata, altfel ar fi fost destul de nasol, pentru ca eram cu bautura pe sfarsite, focul abia il mai puteam tine aprins, iar frigul era ingrozitor.

Mai aveam si la masina prietenului un usb personalizat, pe care pusesem ceva muzica destul de buna, dar trebuie sa recunoastem ca acel power bank a fost de fapt cheia succesului.

Dupa mai multe ore in care pot spune ca ne-am incalzit prin povesti, un pic de vin si ceva mai multa bunavointa, am trecut intr-un final si in cort, acolo unde am stat si am dardait de frig pana pe la ora 5, cand am reusit si eu intr-un final sa adorm.

Nu pot spune ca a fost o experienta tocmai ingrozitoare, dar trebuie sa recunosc ca nu mi-au placut deloc acele cateva ore de dimineata, cand am reusit sa trag un frig atat de puternic, incat mi-a luat 2 zile sa-mi revin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *