Cand si cum mergem la shopping

Am avut initiativa de a realiza acest articol cu ceva timp in urma, dar am uitat. Imi place sa merg si in Mall, dar ador si cumparaturile online. Daca la inceput eram sceptic, si am avut si ghinionul de a-mi comanda cateva haine care sa nu imi vina si materialul sa fie de foarte proasta calitate, totusi nu m-am dat batut, si am incercat sa fiu mai atent. Parca e mai comod sa stai in mijlocul canapelei cu telefonul sau laptopul in brate si sa cumperi haine online. In Mall merg cu baietii mai mult la agatat si daca se gaseste unul dintre noi sa ne cumpere ceva e si mai bine!
Imi spunea un amic ca el nu cumpara haine online pentru ca ii este frica. Daca nu ii vine comanda, daca ceea ce si-a cumparat nu ii vine bine, daca cei de la magazin ii fura banii de pe card, daca nu va fi multumit, daca calitatea acestora este indoielnica. L-am linistit dupa ce am cumparat de mai multe ori produse pentru copii la oferta pe nichiduta si a vazut ca totul merge foarte bine.

Eu merg pe o singura idee. Daca e sa se intample, cu siguranta se va intampla, indiferent ce ai face tu. Mereu in mediul online trebuie sa iti pastrezi un 10 % de dezamagire, neincredere ca sa nu ii spun surpriza.
Eu am un card special care il folosesc pentru cumparaturile online, iar acesta are bani doar pentru cumparaturile care vreau sa le fac in acea zi, in acel moment. Niciodata nu am tinut toti toti banii pe el, si vreau sa va sfatuiesc si pe voi sa faceti acelasi lucru!

Am sa atasaez mai jos anumite magazine online de unde va puteti cumpara orice doriti: de la haine pana la accesorii telefoane.Pe o parte din ele intru si imi comand anumite lucruri care imi plac.
– Mycloset
– Aliexpress- care este favoritul meu (preturile sunt extrem de mici, insa comanda dureaza 3 sapatamani)
– H&M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *