Chat pariuri sportive – hai la discuții între pariori!

pariurix-thekid-1

Intră pe chat să afli tot ce vrei despre pariuri și fotbal, de la discuții despre Maxbet online până la cele mai mari salarii ale fotbaliștilor din Liga I. Vei vedea, discuțiile între pariori sunt mai interesante decât „șezătorile” din studiourile televiziunilor din sport.

Chat-ul unei comunități mari de pariori poate fi mai util de monitorizat decât site-urile cu ponturi. Explicația este simplă: fiecare parior are alte surse de inspirație și toate sugestiile de pariuri se adună pe o singură platformă. Așadar, fiecare postare este importantă. Ea poate să aducă ceva nou sau poate să reprezinte o părere despre un subiect aflat deja „pe topic”.

Cresc șansele de câștig la pariuri

Cred că un parior care vrea să își sporească șansele de câștig ar trebui să „frecventeze” un astfel de forum. Iată despre ce discută cei care împărtășesc acest hobby:

Ce meciuri jucăm azi la pariuri? Te poți consulta cu ceilalți pariori ce meciuri să pui pe biletul zilei. Fiecare vine cu una sau cu mai multe idei, de obicei argumentate. Avantajul este că aceste propuneri trec prin filtrul mai multor persoane și până la urmă se ajunge la o concluzie comună care să aducă profit.

Sau poate că cineva observă că, la un anumit meci, a scăzut foarte mult cota pentru victoria uneia dintre echipe. Sau poate că altcineva vine cu o idee de strategie. Sunt multe variante câştigătoare în urma schimbului de idei.

Unde găsim cea mai bună ofertă?  O dată alese meciurile care au şanse mari să aducă profit, începe vânătoarea de cote. La ce casă de pariuri ai cel mai mare câştig pentru pariurile recomandate? Este diferenţă între o cotă de 1.80 şi una de 1.66. La 100 de lei miză, profitul este mai mare cu 140 lei.

Te poți interesa și ce bookmakeri au în ofertă anumite tipuri de pariu. Dacă apare un pont că într-un meci se pot da multe cartonașe galbene, afli imediat la ce agenții poți juca pe număr de cartonașe. Nu există peste tot această opțiune.

Comentarii live în timpul meciurilor. În timp ce te uiți la un meci, nu strică să arunci un ochi și pe chat. Acolo poți să comentezi partida cu ceilalți, iar din discuții se poate naște și o idee de pariu live. Câteva exemple: „La cum se joacă, sigur scapă ceilalți pe contraatac și îi frig” sau „S-au băgat toți în careu. Nici nu mai are cum să intre mingea în poartă. Să vezi câte cornere o să fie” sau „Se joacă doar pe poartă. Ăsta e de over!”.

Despre case de pariuri. Un topic cu multe intervenții zilnice este cel despre casele de pariuri. Aici nu mă mai refer la cote sau opțiuni de pariere, ci chestiunile tehnice. Am citit că un parior se plângea că bookmakerul la care juca i-a blocat contul după ce s-a autentificat din Cehia.

Se mai vorbește despre bonusuri și promoții, dar și despre limitări. Fiecare simte că este ceva personal atunci când casa de pariuri îi plafonează miza după o serie de câștiguri. Când intră pe chat, vede că mai sunt și alții în situația lui.

Afli ultimele știri din sport. Pe chat-ul unei comunități de pariori se face zi de zi revista presei sportive. Dacă s-a întâmplat ceva important, cu siguranță că se va găsi un cineva bine informat care să răspândească instant informația. Următorul pas este „despicarea firului în patru”. Apar comentatorii. Este faza în care este posibil să apară diferențele de opinie mai pronunțate. Oamenii se mai iau la harță, dar pe un ton civilizat. Altfel, administratorul are grijă să le arate „cartonașul roșu”.

Una peste alta, a contribui la un chat și a intra în discuție cu alți pariori este o activitate pe cât de relaxantă, pe atât de utilă. Hai să discutăm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *