Poti invata sa faci masaj si dintr-o discutie cu un profesionist

Discutam zilele trecute cu o prietena din copilarie si aceasta imi spunea ca vrea sa se apuce de niste cursuri de masaj, mai ales ca ea a cochetat tot timpul cu kineto si alte chestii de gen. Si se referea la masaj de relaxare, daca va ganditi cumva la altceva.
Stim cu totii ca masajul de relaxare este o adevarata minune pentru corpul uman, mai ales dupa o perioada foarte stresanta in care cele 8 – 10 ore de stat pe scaun la birou ne-au suprasolicitat fiecare particica a corpului.

Si asa am ajuns sa intram destul de mult in detaliu, binenteles pornind de la intrebarea ei daca eu merg la masaj de relaxare, daca da, cand am fost ultima data si binenteles ce parere am despre asta. Am fost destul de sincer si i-am spus ca ultima data am fost in urma cu mai bine de 2 ani si nu pentru ca nu imi place, doar pentru ca nu am timpul necesar sa fac asta. M-a intrebat daca as avea un program de masaj la birou, daca m-as duce. Aici am detaliat ceva mai bine, pentru ca am un astfel de serviciu la birou, dar nu am reusit sa ma programez, fiind foarte solicitat si aglomerat, astfel ca programarile se fac cu cateva saptamani inainte.

Pe de alta parte, ea a intrat si in detalii, a inceput sa-mi povesteasca despre ventuze, masa si alte alea. Si uite asa m-am trezit cautand pe Google ventuze masaj, pentru ca eram curios cum arata asa ceva. Ba mai mult, am intrat si pe site-ul celor de la Ventussa sa ma familiarizez cu produsele, nu de alta dar era o prietena pe care n-as fi vrut sa o dezamagesc in discutii.

Apoi a inceput sa-mi explice tehnici de masaj si care muschi se relaxeaza cel mai bine atunci cand se face un masaj de relaxare, unde trebuie pus accent si de ce este bine sa folosesti anumite uleiuri sau aromo-terapii.

Ce pot sa zic, dupa o discutie de aproximativ 4 ore despre ventuze masaj, masa masaj si orice e legat de masaj,concluzia este ca am aflat o multime de lucruri despre tot ceea ce inseamna domeniul. Daca pana acum eram doar un amator si cand ii faceam prietenei mele, ma rezumam sa-I apas putin pe umeri, acum pot spune ca sunt la alt nivel. Pot sa ma laud ca prima experienta si un asa zis test facut prietenei, a lasat-o cu gura cascata si a relaxat-o extrem de mult, intrebandu-ma daca m-am documentat in ceea ce inseamna masajul si produsele de masaj.

Daca vrei mai multe detalii despre masaj si tipuri de masaj, atunci wiki e solutia: https://ro.wikipedia.org/wiki/Masaj

Spor! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *