Povesti cu seri romantice

Se pare ca nici o poveste de a mea nu poate fi la fel de interesanta, daca nu cuprinde si ceva parte sexuala in discutie. Asa am ajuns sa ne intrebam, intr-o discutie cu amicii la un pahar de bere, daca stim vreun sex shop in Bucuresti, daca am fost vreodata intr-un astfel de magazin si daca da, ce am cumparat de acolo. Discutia era cu atat mai interesanta, cat venea dupa aproape 3 sticle de vin pe care reusisem sa le doboram impreuna, cea de-a 4-a fiind prezenta la datorie in mijlocul mesei.

Pai hai sa vedem. Cand vine vorba despre acest subiect, eu trebuie sa recunosc ca am intrat pana acum de 2 ori. Prima data am facut-o pentru ca doream sa fac un rol cu jumatatea si am cumparat un costum sexy de politista si o pereche de catuse (ca doar e visul tuturor barbatilor, sa fie legati de pat cu catuse si doamna politista sa se urce provocator pe ei).

A doua oara cand am intrat, vroiam sa fac o seara romantica prietenei mele si cautam mai multe lucruri interesante, sincer nu stiam inca ce anume vroiam, dar urma sa ma documentez mai bine la fata locului. Aveam o lista cu ce ar fi trebuit sa cumpar, dar inca nu eram decis daca totul o sa fie bine si daca e exact ce am eu nevoie, asa ca am intrat sa vad ce as mai putea gasi in plus fata de ce aveam deja. Fiind in criza de timp, pentru ca in doar cateva ore trebuia sa am seara romantica pregatita si nici nu prea gaseam un sex shop deschis la ora la care am fost eu, a trebuit sa apelez la cunostintele vanzatoarei, desi ma gandeam ca o sa-mi bage pe gat tot felul de produse pe care nu le voi folosi.

Un moment amuzant binenteles ca a avut loc in magazin. O domnisoara, cred ca avea vreo 22-23 de ani, era la raionul de vibratoare. Pentru ca eu trebuia sa ajung ceva mai in spate, am trecut pe langa ea. Vazandu-ma, aceasta a scos repede telefonul din geanta, rosie toata la fata si s-a facut ca vorbeste la telefon “auzi fata, ce model ziceai ca vrei ca nu ma pricep deloc si imi e si rusine sa-ti cumpar”.

Dupa toata aceasta poveste, nu prea am mai reusit sa ajung intr-un astfel de loc, pentru ca m-am orientat destul de mult catre proiectele pe care le dezvolt si am cam neglijat partea astea (sau m-am multumit pe stilul clasic).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *