Unde vezi un serial bun

De curand am inceput sa am ceva mai mult timp liber seara si cum m-am cam saturat sa-mi petrec orele la TV, cu meciurile din liga 1, m-am decis sa-mi indrept atentia putin si catre niste seriale online. Aici am stat foarte mult si am cautat cele mai interesante oferte. Daca in urma cu ceva ani ma abonasem la Voyo, dar eram foarte dezamagit de faptul ca oferta era una destul de slabuta si nici nu parea sa aiba vreun viitor, acum ma gandesc tot mai tare sa merg si eu catre Netflix, asa cum au facut-o o parte din cei pe care ii cunosc si urmaresc filme online. Nu ascund faptul ca din cand in cand mai dau cate o cautare pe net pentru tv shows si mai intru pe cate un site sa vad ce mai e nou. Am gasit seriale chiar foarte bune, iar daca esti destul de pricepup la partea cu engleza, chiar nu vei avea o problema sa vezi multe seriale care lipsesc de pe Netflix.

Daca la TV chiar nu ai ce sa urmaresti, pentru ca sunt seriale care le-am mai vazut cel putin de 3 ori pe fiecare si care se tot repeta, am decis sa incep iarasi in online. Am avut o perioada destul de mare in care eram disperat sa urmaresc seriale. Cred ca eram cel mai fidel vizitator al celor de la IMDB, de unde imi luam toata ziua informatiile. Intre timp lucrurile s-au schimbat putin si nu prea am mai avut timp de filme online.

Ah, nici nu vreau sa va povestesc cum am vazut eu 14 episoade din Lost continuu, doar cu pauza de mers la baie, de facut floricele si de pus suc in pahar. Eram atat de captivat ca m-am uitat incotinuu, pana am adormit pe al 14 lea episod, in conditiile in care m-am apucat sa ma uit inca de cand ma trezisem. Cred ca a fost ziua in care pot spune ca nu am facut cu adevarat nimic. Nici sa mananc nu prea am facut-o, decat chipsuri, floricele si un sandwich barcuta facut dintr-o paine si indesata cu ce am gasit prin frigider.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *