Cat timp pierdeti cu aranjarea parului?

Nu stiu cum e la voi prieteni, dar eu trebuie sa recunosc ca pierd foarte mult timp atunci cand vine vorba de par si de modul in care il aranjez. Nu stiu daca petrec in fata oglinzii la fel de mult timp ca o femeie, dar cu siguranta pierd cel putin 15 minute de fiecare data cand incerc sa il aranjez. Sunt destul de tipicar si folosesc foarte multe ingrediente pentru acesta, astfel ca ajung de multe ori sa intarzii doar din cauza frizurii (asa ca le inteleg oarecum si pe domnisoare cand intarzie) :)).

O sa ma intrebati de ce e asa important modul in care imi sta parul sau de ce pierd asa mult timp sa il aranjez, cand as putea in doar 1-2 minute sa dau cu pieptanul prin el si sa ii dau o mica forma. Pai in primul rand pentru ca am o frizura ceva mai pretentioasa, care trece aproape de fiecare data printr-un proces de uscare cu feonul, aranjare cu spuma si finalizare cu gel sau fixativ. Pentru fiecare dintre aceste procese trebuie sa aloc cel putin 3 minute ca sa iasa totul cum trebuie. Nu pot sa ii inteleg pe cei care merg ciufuliti si care nu se ingrijesc deloc. Ok, ai o scuza daca ai probleme cu cresterea parului, dar altfel chiar nu inteleg de ce sa nu ai grija de poboaba ta capilara.

Nu stiu daca modul in care iti aranjezi parul te face mai interesant, dar cu siguranta te ajuta sa arati mai bine in orice situatie, fie ca e vorba de o intalnire cu o fata sau de o intalnire in mediul de afaceri. Look-ul este unul din cele mai importante elemente ale unei prezente puternice in orice situatie, iar partea cu aranjatul parului face parte din tot acest proces complex si solicitant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *