Cine merge la Bulgari la schi in Ianuarie

_i60348179Poate inca va intrebati daca se merita sa mergeti la schi in Bulgaria imediat dupa sarbatorile de iarna, asa cum se obisnuieste tot mai mult prin randul celor de pe la noi. Bansko pare sa fie locul preferat pentru cei mai multi dintre romani si e de inteles, fiind acolo sunt niste conditii extrem de misto pentru orice activitate pe partie pe timpul iernii. Spre exemplu a fost pentru prima data cand am schiat si am platit mai putin pentru o zi cu tot ce trebuie (recunosc ca nu aveam nimic la mine si am fost mai mult spontan la insistentele unui prieten) decat am platit la noi in Brasov cam in aceleasi conditii.

Pe langa toate acestea, cazarea a fost una foarte misto, pentru ca am primit din partea casei masa de seara, desi nu platisem nimic in acest sens. Trebuie sa recunosc ca m-a impresionat acest gest, desi am inteles ca am fost eu norocos si ca nu se intampla foarte des asta. Nu stiu de cate ori se va mai intampla in viitor, cert este ca in Romania nu mi s-a intamplat niciodata pana acum, asa ca pot sa spun ca am ramas placut impresionat.

Alt avantaj este ca nu faci foarte mult cu masina pana aici si daca mai sunt si 2 soferi in masina, asa cum a fost in cazul nostru, totul este nemaipomenit. Cei care nu stiti ce sa faceti in Ianuarie si credeti ca s-ar putea sa va placa toata chestia cu schiuri, placi de snoboard si alte activitati pe partie, nu ezitati sa faceti un drup pana in Bulgaria, merita.

Ca si cheltuiala, pentru 3 zile m-am descurcat cu 600 lei si a fost destul de decent (aici nu am inclus cazare si drum, dar drumul in 4 destul de lejer). Chiar m-am intors cu ceva lei acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *