Voi ce luati de ziua indragostitilor

Nu mai e mult si se apropie acea zi in care a mea jumatate vrea totul numai pentru ea. Nu am nici o problema sa-i ofer totul, doar ca de data asta nu prea stiu la ce se asteapta. Daca inainte mai mergea cu replica “tu ce ti-ai dori?”, de data asta a zis ca vrea sa fie suprinsa. Nu e genul neaparat care sa se astepte la lucruri scumpe sau ceva de genul, dar vreau sa incerc sa-i smulg macar un zambet de uimire, daca nu chiar o lacrima. A trecut ceva timp de cand nu i-am mai facut o surpiza ceva mai interesanta, care sa o miste cu adevarat, iar acum cred ca ar fi un moment foarte bun, mai ales ca nu se asteapta la mare lucru. Poate nu sunt eu suficient de romantic in general, dar de data asta chiar doresc sa ma depasesc si pe mine in ceea ce urmeaza sa fac.

M-am gandit deja la cateva variante, dar inca analizez fiecare optiune pe care o am, mai ales ca nu prea sunt un as in asta. Sunt curios voi cum va suprindeti iubita de Sf Valentin.

valentines1

Prima varianta la care ma gandesc de ceva vreme, este sa inchiriez o camera la munte, undeva la un Hotel de 5 stele (am deja cateva pe lista), cu jacuzzi, masa de seara si alte cateva mofturi dragute. Nu vreau sa ma laud, vreau sa stiu doar eu si ea, sa ne rasfatam amandoi si sa ne simtim bine, cum nu am mai facut-o de ceva vreme, mai ales ca suntem impreuna de aproape 4 ani. Este varianta cea mai scumpa cred, dar si cea mai interesanta din punctul meu de vedere.

O alta varianta la care m-am tot gandut, este sa decorez toata camera cu trandafiri rosii, sa iau un vin bun, ceva vechi, sa caut un film romantic pe care stiu ca nu l-a vazut si sa ne rasfatam amandoi pana la epuizare.

Nu stiu inca ce o sa fac, dar cu siguranta orice voi face, vreau sa ne implice pe amandoi, de aceea un cadou fizic cam pica acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *