Vin zilele de foc, flori si martisoare de toti banii

8-martieAsa cum ne-am obisnuit deja la fiecare inceput de luna Martie, avem poate cele mai mari cheltuieli din tot anul in ceea ce inseamna flori. Dimineata, pentru ca am 14 colege la munca si nu pot sa evit pe nici una din ele, am aruncat 100 lei pe geam. Nu, nu glumesc, chiar i-am aruncat pe geam, pentru ca am luat 15 buchete de flori (ceva galben dragut) de la o afacerista in trafic. Am considerat destul de ok sa nu mai stau sa alerg eu pe la florarii. Daca in fiecare an trebuia sa ma trezesc cu cel putin o ora inainte, sa stau la coada la florarie sau la martisoare, de data asta cred ca am fost mult mai practic si am scapat in doar 4 minute, in drumul meu cu masina.

Urmeaza oricum o zi destul de plina, pentru ca momentan am rezolvat problema doar la birou. Urmeaza toata gasca, apoi binenteles toate doamnele din familia mea si a prietenei mele. Dupa un calcul mic al meu, undeva pe la 300 lei ii dau sigur pe flori astazi. M-am gandit la varianta cu zambile, dar nu prea merg decat in anumite momente.

Nu stiu cum e la voi, dar cand ma gandesc ca urmeaza si ziua de 8 Martie, parca imi vine sa imi iau prietena intr-o vacanta neprevazuta si sa sarim putin peste aceasta data. Daca nu esti prezent, atunci nu ai cum sa stai sa pierzi o zi intreaga, umbland din casa in casa sa oferi flori sau martisoare nu?

Totusi ma gandesc ca nu sunt singurul in aceasta situatie si ca mai sunteti si voi, o parte la fel de speriata de aceste date, care ne iau de fiecare data prin suprindere, desi stim de o viata ca urmeaza sa vina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *