O vacanta la Londra, informatii complete

Pentru cei care vor sa mearga pentru prima data la Londra, am decis sa facem un mic ghid de calatorie, atat din punct de vedere al costurilor cat si o lista cu hoteluri unde sa va cazati, ce sa vizitati sau ce sa mancati. Un mic tur al Londrei virtual ce va fi de folos atunci cand va hotarati sa vizitati capitala Angliei.

Pretul biletelor de avion pana la Londra

Din start trebuie sa precizam faptul ca, daca se doreste o excursie la Londra spontan, pentru zilele ce urmeaza, pretul biletului de avion este destul de piperat si depaseste cateva sute de euro. In schimb exista variantele low cost, cu bilete dus-intors si la 60-70 euro. Acestea trebuiesc insa rezervate cu cel putin 30-40 zile inainte de plecare.

Hoteluri in Londra

Pentru cazare optiunile sunt destul de scumpe, mai ales daca vrei sa stai direct in oras. Pretul unui hotel pleaca de la 70 euro pe noapte la un hotel de 2 sau 3 stele. Exista si variante ceva mai ieftine, dar nu mai jos de 40-50 euro, la hoteluri de pe langa Londra. Calculand insa si transportul, cred ca optiunea mai buna este o cazare direct in Londra.

Ce vizitam in Londra

Pentru pasionatii de sport este obligatorie o vizita (cel putin) pe unul din stadioanele echipelor Chelsea Londra, Arsenal Londra sau, in ultima masura, pe White Hart Lane, stadionul lui Tottenham Spurs. Daca Emirates Stadium a celor de la Arsenal Londra este ceva mai accesibil pentru un tur, stadionul celor de la Chelsea este cel mai scump din oras.

Ce mancam in Londra

Pentru ca este un oras destul de mare, Londra iti ofera aproape orice specific culinar iti doresti. De la restaurante traditionale din diferite tari pana la cele cu specific local. Peste 6000 de locatii unde-ti poti potoli foamea, dar si cafenele de nota 10.

O excursie in Londra te poate duce la aproape 500 euro (persoana) pentru 3 zile in conditii normale de cheltuiala si un pic de turism in capitala Angliei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *