Top 5 branduri de televizoare

Nu stiu cat de mult v-ati interesat de brandul cel mai autoritar, atunci cand ati decis sa va cumparati un televizor nou. Probabil, de cele mai multe ori decizia este influentata de bugetul pe care il avem alocat pentru televizorul ce urmeaza sa-l cumparam, de promotia in care se afla televizorul in momentul respectiv si de recomandarile site-urilor de specialitate, asa cum si eu am luat in calcul un astfel de site de specialitate, mai exact TV-Review, un site cu informatii destul de utile pentru clasamentul meu.

Clasamentul arata asa:

  1. Samsung
  2. Panasonic
  3. Phillips
  4. LG
  5. Sony

Mai puteam trece in revista si alte branduri, dar astea par sa fie cele mai in voga in tara noastra, daca nu luam in considerare si Horizon, un brand foarte bine vandul datorita faptului ca este foarte ieftin.

Primul din lista reuseste sa se remarce prin modele de televizoare foarte complete din punct de vedere al functiilor si cu o claritate sporita fata de toti ceilalti competitori. Televizoarele Samsung au fost mereu in topul preferintelor romanilor, fiind un brand de incredere in orice produse realizate de acestia.

Panasonic au reusit sa uimeasca categoria de tv-uri in ultima perioada si s-au detasat printr-o cota de piata foarte buna, prin combinatia calitate/pret excelenta. Modele precum televizorul LED Smart 3D Panasonic, 164 cm, TX-65DX750E, 4K Ultra HD, care te fac sa te regasesti in peisaj, fac din acest brand unul de top 3 in preferintele noastre si ale romanilor.

Phillips a fost aproape mereu in topuri, atunci cand vine vorba de produsele cu care se prezinta in piata. Fie ca vorbim de televizoare, ca in cazul de fata, sau ca vorbim de alte produse realizate de acestia, ei au reusit mereu sa aiba produse de o buna calitate, la preturi foarte competitive. Se remarca foarte mult la modelele de 81 si 109 cm, acolo unde au preturi excelente si greu de concurat.

LG-ul este un brand pe care l-am apreciat mereu si sper sa fiu impartial prin faptul ca l-am trecut pe locul 4. Am citit si review-uri pe http://tv-review.ro/lg/ dar m-am documentat si asupra modelelor de top pe care cei de la LG le-au lansat in ultimii ani. Acest loc 4 este unul foarte bun pentru LG, desi diferenta dintre Phillips si LG pentru modelele de volum nu este foarte mare nici din punct de vedere al configuratiilor, dar nici al costurilor.

Sony nu se remarca doar prin modelul Smart Android LED Sony Bravia, 253 cm, 100ZD9, 4K Ultra HD, model ce a adus in randul cititorilor de pe Emag o multime de comentarii amuzante, dupa ce pretul acestuia era unul foarte foarte mare, dar si prin alte modele foarte interesante din lista.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *