Ce facem domne cu Daum asta

Nu mai pot, gata imi ajunge. M-am saturat sa vad cum mister Burleanu ingroapa fotbalul romanesc de tot. Ca nu mai reusim sa iesim cu nici o echipa prin europa cu capul sus, sa zicem ca inteleg pentru ca nu mai avem oameni care sa investeasca in echipe (desi Gigi o face, Hagi o face si mai sunt 2-3 echipe care o fac), dar de aici pana la a avea o nationala care nu reuseste sa tina pasul cu Muntenegru, chiar e ceva de neimaginat.

Pai hai sa vedem ce se intampla aici la noi. Campionatul romanesc e vraiste, cu un sistem play-off / play-out in care nimeni nu prea intelege mare lucru. Punctele se injumatatesc, regulamentele sunt interpretabile si am inteles ca de anul acesta se schimba iar.
Antrenorul nostru de nationala reuseste sa faca la fel de multe puncte precum Armenia si sa fie la 4 punct in spatele Muntenegrului, o echipa pe care in urma cu nu foarte multi ani nici nu o luam in calcul, daca jucam cu ei. Probabil o sa ajungem precum Ungaria, care tocmai a luat cea mai rusinoasa bataie din istorie, 1-0 de la Andorra.

Pai Contra, Mircea Lucescu, Olaroiu, Dan Petrescu, Sumudica si o multime de antrenori care au facut treaba la echipele de club nu isi gasesc domne locul pe banca nationalei? De ce trebuie sa aducem un antrenor strain? Am inteles, vrea sa faca treaba buna, dar una e sa vrei si alta e sa poti. Pai pana nu vii langa linia de tusa si strigi “Costele, da-o ba la firu ierbi”, nu faci treaba la nationala. Nu ai cum pur si simplu! Asa suntem noi construiti si asa trebuie sa ne prezentam pentru a da rezultate.

M-am saturat sa tot vad Mondiale la care Romania nu are acces. Sunt din 4 in 4 ani si ma trezesc ca ajung la 40 de ani si eu n-am vazut odata Romania la Mondiale. Imi ajunge sa-mi tot povesteasca tatal meu cum e la o Cupa Mondiala cu Romania. Vreau sa-i vad si eu acolo, sa pot sa ma bucur pentru ei, sa traiesc clipele intens, ca la Europene.

Pai lucrurile sunt simple: Nu sunteti in stare, lasati pe altii fratilor, nu va mai agatati cu dintii de un lucru care va depaseste pe voi si ne afecteaza pe noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *