Samsung Galaxy S7 sau Ipone 6s?

Stiu ca a aparut deja Samsung Galaxy S8, dar nu este inca pe lista mea de cumparaturi. Asa ca ma multumesc cu un S7 sau un Iphone 6S momentan. Problema este ca nu stiu ce sa aleg. Nu stiu de ce sa aleg unul in dauna celuilalt si care optiune ar fi mai buna pentru mine. Faptul ca vin de la HTC, ma pune in situatia in care ambele variante sunt destul de viabile, dar trebuie totusi sa aleg unul din cele doua. Parerile in randul prietenilor mei sunt impartite, binenteles in functie de afinitate. Cei care au deja Iphone spun ca nu s-ar mai intoarce niciodata pe Android, iar cei care au versiuni de Samsung zic ca e cea mai buna alegere facuta pana acum.

De ce Samsung? Pai in primul rand sunt foarte obisnuit cu Android-ul, ceea ce cred ca este important in acest moment, mai ales ca folosesc telefonul destul de mult si nu stiu daca as avea rabdarea necesara sa o iau de la capat cu un nou sistem de operare. De asemenea stiu ca e un telefon fiabil, marea majoritate a aplicatiilor importante sunt gratuite in Google Play si service-ul Samsung este unul destul de ok.

De ce Iphone? Pentru ca are un design foarte misto, este un brand care se poarta foarte mult in mediul business si este probabil cel mai fiabil telefon mobil existent la ora actuala. Iphone exceleaza prin imagine, ceea ce e un avantaj in mediul in care lucrez.

Mai am o saptamana la dispozitie sa ma hotaresc, asa ca in aceasta perioada voi intra in cele mai mici detalii, pentru a face alegerea corecta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *