Carti de vizita pentru blogger

Pai da, nu doar oamenii de business trebuie sa aiba carti de vizita nu? Eu ca blogger, atunci cand ma prezint la un eveniment sau cand sunt invitatat la o lansare de produs, sau taiere de mot, cum pot sa leg mai usor niste legaturi, daca nu cu un teanc mic de carti de vizita. Nu mai zic atunci cand merg la cate un eveniment precum cele ale lui Lorand, acolo unde se face networking si de unde imi pot atrage foarte usor cititori si sustinatori financiari pentru blogul meu. Nu stiu daca asta este “ultima fita”, dar cu siguranta eu le gasesc extrem de utile pentru ceea ce am nevoie.

Zis si facut, intru pe google caut carti de vizita, ajung la carti-vizita.org unde am si un calculator de preturi. Adaug acolo 200 de bucati (cred ca imi sunt suficiente pentru ce am nevoie in urmatoarele 3 luni), selectez fata – verso, ca doar trebuie sa ma prezint si pe mine, dar sa pun si o imagine draguta cu blogul, apoi bifez si casuta de soft touch (trebuie sa arate si ele un pic special), las carton de 300g, si ma pregatesc de comanda. Vad ca dispun si de livrare gratuita in Bucuresti, asa ca totul merge perfect. Am uitat sa precizez, am ales si obtiunea de colturi rotunjite, doar in 2 colturi, pentru ca asa mi-au placut ceva mai mult.

Urmeaza design-ul. Nu o sa va arat decat partea din fata, pentru ca partea din spate e una simpla si contine date ce nu dorim sa le afisam in lumea larga.

the-kid

Nu e nimic iesit din comun la acest model, doar e gandit de mine, dar mie imi place cum arata si cred ca asta e cel mai important. Ma voi mai gandi la modele in viitor si voi face si un model mai profesionist pe care sa le am la evenimentele speciale, pe plastic transparent, asa cum este modelul de aici, dar pentru evenimentele bulk, cele realizate deja sunt excelente.

Chiar sunt curios cati dintre bloggerii romani au carti de vizita si cum arata modelele lor. Daca aveti asa ceva, chiar as fi curios sa vad cum arata, nu doar ca model ci si ca metoda de prezentare intr-o carte de vizita. Am mai vazut pe la diferite evenimente bloggeri care aveau carti de vizita la ei, dar fiind la inceput de cariera in lumea asta, nu am reusit sa intru in posesia unei astfel de carti de vizita, poate si pentru ca am fost prea rusinos.

Ma gandesc serios ca pe viitor sa realizez o animatie si sa ma prezint cu o carte de vizita precum aceasta : https://en.wikipedia.org/wiki/Carte_de_visite#/media/File:CarteDeVisiteSimDKehoeLate1800s.jpg . E ceva inedit si cred ca ar fi foarte atractiva ca si imagine.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *