Nu esti vedeta la 1000 de likeuri pe Facebook

Toti avem dreptul de a ne pune numele si prenumele la contul de facebook,pentru ca oamenii sa ne gaseasca mai usor. Majoritatea prefera sa puna ambele prenume,in cazul in care au doua,dar sunt si modalitati in care poti pune un singur prenume si atat.

Insa,nu toti si toate se multumesc cu aceste modalitati.Daca iti pui numele urmat de “bhaa”, “maa”, “tha”, “frumushik”, “fytzze”, “bns”, ” fcsb”,nu impresionezi pe nimeni! Esti penibil/a!

Ar trebui ca aceste lucruri sa va intre in cap si sa luati aminte!Mult prea multe pitipoance si cocalari ieftini,mult prea multe arfe si pareri bune despre propriile persoane,fara un motiv intemeiat.

Daca esti slaba sau putin lucrat,nu sunteti modele!Daca aveti aparat profesional nu sunteti fotografi, nici daca aveti IPhone nu sunteti copii de bani gata,si nici daca aveti 1000 de likes, nu sunteti vedete. Sunteti prea preocupati sa deveniti sau sa imitati ceva ceea ce nu sunteti defeapt,sa va dati drept altcineva,doar pentru a impresiona!

Nu mai observam lucrurile simple din jurul nostru,adevarata realitate,adevarata frumusete,naturalete,lucruril marunte care ne fac cu adevarat fericiti.

Uitam de unde am pornit,uitam de ceea ce suntem cu adevarat,de scopul nostru,de principiile noastre.Uitam de cei din jurul nostru,fiind prea preocupati de propria persoana si de imaginea noastra in ochii celorlalti.Nu mai observam frumusetea unui apus sau rasarit de soare,nu mai ne simtim talpile pe iarba uda de dupa ploaie,nu mai simtim acea liniste,libertate,ci o ardem cu vodka si tequila in cluburi scumpe,apoi dam ture in masini scumpe,si stam inchisi in camere de hotel scumpe.

Nu totul se rezuma la aceste lucruri.Nu totul se rezuma la aparente sau la o viata “de plastic”.Pacat ca prea putini realizam acest lucru,sau prea tarziu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *