Ce ne mai jucam pe net in 2017

Nu stiu voi, dar eu ma regasesc in randul celor pasionati de jocuri online. Fie ca este vorba de Masive Multiplayer Online Role Playing Games (pe scurt MMORPG) sau ca sunt doar jocuri simple, single player in diferite browsere, ma joc destul de des. O fac pentru ca imi place si pentru ca ma relaxeaza de cele mai multe ori. Recunosc ca mai sunt si momente in care ma enervez, acelea fiind in special atunci cand doresc sa ajung cat mai sus la un anumit joc, dar in general este foarte ok pentru mine sa fiu putin competitiv si sa iau jocul doar de fun, fara sa incarc prea multa adrenalina in el.

hearthstone-game

Acum ca v-am spus ca fac treaba asta, hai sa ne vedem si ce ne jucam mai exact. Pai in primul rand cel mai mult timp din toate imi mananca Hearthstone. Este un joc al celor de la Blizzard, creatorii Starcraft-ului, in care fiecare dintre cei 2 oponenti au cate un pachet de 30 de carti si trebuie sa ii duca viata adversarului la 0 cu actiunile acelor carti. Binenteles ca este vorba si de noroc, ca in orice joc de carti de altfel, dar cunostintele cartilor, sinergiile intre acestea si experienta in joc sunt principalele atuuri. Vreau sa mai scot in evidenta faptul ca exista si o competitie mondiala la acest joc, cu premii de 1 milion de euro.
Al doilea pe lista este fara indoiala PUBG (Playerunknown’s Battlegrounds), revelatia ultimilor luni, care a reusit sa adune un numar extrem de mare de jucatori, fiind inca in varianta Beta. E foarte captivant jocul si combina excelent shootingul cu aventura. E un fel de GTA+Counter Strike la un loc. Jocul poate fi incercat atat in single player cat si in echipe de doi sau de patru oameni.

Pe langa aceste jocuri obisnuite, care imi mananca saptamanal intre 10 si 20 de ore, mai incerc uneori si diferite jocuri de browser, mai ales cand timpul este foarte scurt sau nu am chef de un joc prea complex. Obisnuiesc sa mai caut jocuri cu Mario online, sau diverite joculete de tip defence, care ma tin captivat cateodata mai mult timp decat mi-am propus sa le aloc lor.

Nu stiu ce va jucati voi, dar cu siguranta cele 2 jocuri plus ce mai incerc pe browser imi omoara destul timp, ca sa mai pot incerca si alte jocuri mai complexe sau mai noi.

Aloc si ceva timp streamerilor, fapt care ma face sa fiu destul de bine bagat in fenomen si sa inteleg cam tot ce se invarte in jurul gamingului, fiind targetul meu pentru momentul in care voi incepe sa lucrez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *