De ce nu avem noroc in dragoste?

De ce fetele frumoase,destepte,iubitoare si cu bani (asta daca exista astfel de fete) nu au noroc in dragoste? Pentru ca norocul asta nu vine in fuctie de felul cum arati, de statutul tau social sau material.

Vezi baieti frumosi de mana cu fete care nu arata tocmai pe masura lor si totusi se iubesc reciproc si se inteleg de minune
Vezi si baieti frumosi care au fete frumoase si totusi nu se inteleg deloc.
Vezi fete frumoase cu baieti nu tocmai aratosi si, chiar si acestia, se inteleg de minune.

Sau poate nu.

Totusi, nu gasim mereu persoana potrivita pentru noi. Sau daca o gasim, renuntam la aceasta pentru ca nu este pe placul celor din jur, de parca ar iubi-o ei, nu noi.

Daca iti place de cineva,persoana respectiva nu te place sau daca o va face vreodata,iti va trece tie.Daca o persoana te place,tie nu iti place de ea ca e nu stiu cum,sau,daca insfarsit esti cu cineva,mereu trebuie sa apara ba o persoana care sa se bage intre voi,ba nepotriviri de caractere,ba gelozie,ba minciuni,inselat etc. Cum o dai ,tot nu e bine! Poti sa ai impresia si ca faci parte dintr-un cuplu fericit,avetio relatie de lunga durata,despre care lumea crede ca nu va mai avea sfarsit si totusi se poate termina totul dintr-o data,cand ne asteptam mai putin.

Asa ca daca ai impresia ca esti fericit,iubit,si ca ai o relatie perfecta,eu zic sa nu te mai grabesti in a face astfel de afirmatii.Tind sa cred ca toate relatiile se termina la un moment dat si e atat de obositor si neplacut sa o iei de la inceput de fiecare data, mai ales daca ai parte de relatii de scurta durata si dai mereu de alte si alte persoane diferite, cu care iti vine mai greu sau mai putin greu sa te obisnuiesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *