Cum sa devii fan Softaculous

Softaculous este, probabil, cea mai buna aplicatie de instalare automata care poate fi achizitionata si se poate adauga la cPanel. Softaculous ofera mai mult de 230 de aplicatii / scripturi si va permite sa le instalati foarte rapid. In prezent, se poate instala un numar mare de aplicatii si scripturi de la bloguri pana la site-uri de comert. Softaculous vine gratuit cu fiecare cont SiteGround. Pentru mai multe informatii despre aceasta chestiune puteti sa vizitati pagina lor. Cei care ofera gazduire web, vps si reseller au existenta aceasta aplicatie in cPanel si va puteti folosi de ea cu usurinta. De ce sa va mai chinuiti cu un client ftp sa urcati fisierele cand puteti folosi direct aplicatia softaculous din cPanel.

Softaculous ofera actualizari rapide a scripturilor care sunt instalate. O actualizare inseamna o mai buna siguranta a serverului iar deasemenea, utilizatorii beneficiaza de noi caracteristici disponibile in versiunile mai noi de scripturi. Cei de la care ati cumparat gazduire vor incerca mereu sa puna la dispozitie clientilor noi actualizari si o mai buna calitate a serviciului oferit de ei.

sotftacoloussss

Softaculous este un Auto Installer foarte rapid. Un utilizator poate instala un script printr-un simplu click. Din multimea de scripturi pe care acesta le are, puteti alege unul specific proiectului dvs. Mai simplu si mai comod nu se poate pentru un viitor client. Incearca si tu acum serviciile profesionale de gazduire web si bucurate de facilitatile pe care acestia le ofera. Pe langa aceste aplicatii interesante pentru a va face munca mai usoara mai ofera si stabilitate mare a serverelor dar si o conexiune proprie de internet. Au pachete de gazduire avantajoase pentru toate buzunarele oamenilor, oferte inedite si chiar un suport gratuit 24/24 .Sigur o sa fiti multumiti de serviciile oferite de ei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *