Curatenie la inaltime, un job cu multa adrenalina

De curand un prieten de-al nostru a inceput un nou job in domeniul curateniei. Pentru ca este la prima lui experienta ca si angajat, acesta este destul de incantat in acest moment de ce trebuie sa faca, mai ales ca a fost mereu pasionat de inaltimi si sporturi extreme. Chiar daca jobul este unul extrem de periculos, pentru ca esti tot timpul in aer, pe la 15-20 de metri de pamant, este si foarte bine platit, mai ales pentru cineva care este la inceput de cariera.

alpinism-utilitar
Toata povestea a inceput intr-o seara in care stateam cu totii la bere si amicul nostru zice ca ar vrea sa isi caute un job. Binenteles ca nu stia inca ce vrea sa lucreze, mai ales ca are doar 20 ani si nu avea experienta in domeniu. Este pasionat de sporturile extreme si are cateva ore de alpinism alaturi de tatal lui, asa ca ne-am gandit noi ce ar putea sa faca din asta. Pentru ca isi dorea sa ramana in Bucuresti, singurul domeniu in care putea sa stea catarat era cel al cleaning-ului la inaltime. Si asa incepem cu o cautare pe Google pentru firma de curatenie bucuresti, ca sa vedem ce firme ofera acest serviciu de aplinism utilitar si daca au si locuri disponibile.  Zis si facut, gasim pe net cateva firme din Bucuresti care ofera acest serviciu si incepem sa cautam daca vre-una dintre ele recruteaza personal. Gasim la 2 dintre ele posturile libere, dintre care unul chiar pe partea de alpinism utilitar.
Dupa ce trimite acesta CV-ul, ne suna dupa 2 zile ca a fost chemat la un interviu. Ne adunam sa discutam ce ar trebui sa zica acolo si cum sa se pregateasca pentru asta. Binenteles ca nu a fost nevoie de o pregatire foarte intensa, conditia de baza era partea de alpinism, pe care amicul nostru o cunostea destul de bine, tatal lui fiind pasionat de cataratul pe munti.

Desi nu lucreaza de foarte mult timp la firma care l-a recrutat, acesta este destul de incantat de ceea ce face, mai ales ca salariul este unul peste media obisnuita a unui salariat din domeniu. Problema mai mare cred ca va fi undeva spre iarna, atunci cand frigul va fi un impediment destul de mare in statul atarnat cate 4-5 ore in fiecare zi. Totusi nu cred ca ar trebui sa fie neaparat o problema, mai ales ca pe munte conditiile erau mult mai grele decat sunt pe cladirile din Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *